З 1 жовтня стартує збір статистичних даних про держслужбовців у період воєнного стану, — НАДС

13:31, 26 вересня 2022
НАДС інформує про подання інформації про державних службовців у період воєнного стану.
З 1 жовтня стартує збір статистичних даних про держслужбовців у період воєнного стану, — НАДС
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відповідно до вимог частини другої статті 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та підпункту 2 пункту 6 Положення про НАДС, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 500, НАДС інформує про подання інформації про державних службовців у період воєнного стану. Про це повідомляє Національне агентство України з питань державної служби.

Інформація заповнюється станом на 30 вересня 2022 року (включно) та подається до 10 жовтня 2022 року виключно за формами, що розміщені на порталі.

Доступ до вебпорталу з використанням встановленого ідентифікатора (логін та пароль). 

Щодо порядку подання інформації

Територіальні органи державного органу подають звіт до державного органу вищого рівня. Державний орган вищого рівня, що має територіальні органи, перевіряє звіт, узагальнює їх та подає до НАДС виключно через портал.

Районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації, апарати та структурні підрозділи ОДА подають звіт до обласної державної адміністрації. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні державні адміністрації, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації перевіряють звіти, узагальнюють їх та подають до НАДС виключно через портал.

 НАДС звертає увагу:

  • вакантною посадою вважається наявна у штатному розписі органу посада, на котру не укладений трудовий договір (не є вакантними посади державних службовців, котрі перебувають у відпустці по догляду за дитиною або увільнені від роботи);
  • щодо кількості державних службовців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, подається інформація про частини території проведення операції об’єднаних сил; частини територій України, що захоплені агресором під час збройної агресії проти України, або в межах районів воєнних (бойових) дій або блокованих районів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва