$18 000 за переправлення групи військовозобов’язаних за кордон: на Закарпатті викрили схему

20:12, 13 жовтня 2022
Двох осіб взято під варту з можливістю внесення кожним 208 тисяч гривень застави, а їх спільник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.
$18 000 за переправлення групи військовозобов’язаних за кордон: на Закарпатті викрили схему
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури трьом жителям Виноградова повідомлено про підозру у незаконному переправленні через кордон групи військовозобов’язаних чоловіків (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що двох осіб взято під варту з можливістю внесення кожним 208 тис. грн застави, а їх спільник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Слідством встановлено, що підозрювані підшукали трьох громадян, готових надати грошову винагороду за можливість незаконно перетнути кордон. Ділки розмістили військовозобов’язаних в одному з помешкань у Виноградові, де ті мали вичікувати слушного часу для подальшого переправлення на територію Угорщини. Днями осіб викрили саме під час одержання 18 тисяч доларів оплати за їх протиправні послуги.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі  Берегівського районного відділу поліції за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області та Мукачівського прикордонного загону.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва