СБУ опублікувала докази співпраці голови правління «Мотор Січі» із Росією

10:00, 24 жовтня 2022
Опубліковано аудіозаписи телефонних розмов.
СБУ опублікувала докази співпраці голови правління «Мотор Січі» із Росією
Фот: СБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ «Мотор Січ», які підтверджують його співробітництво з ворогом. Йдеться про В'ячеслава Богуслаєва. 

«Навіть після повномасштабного вторгнення РФ посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від «Партії регіонів», продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим - фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста і села.

При цьому він виправдовував напад Росії і висловлював надію, що Путін не зупинить наступ своїх військ, розмірковував про «нацистів» в Україні тощо.

Днями співробітники СБУ затримали посадовця та одного з працівників авіапідприємства і оголосили їм про підозри», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше СБУ повідомила про затримання В'ячеслава Богуслаєва та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства. Їх підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Двигуни «Мотор Січ» знайшли в збитих вертольотах РФ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді