«Ризик для столиці, як і для нашої країни, нікуди не зникав»: новий голова КМВА Сергій Попко про зміцнення оборони Києва

15:02, 29 жовтня 2022
Попко вважає, що найстрашнішим для росіян є «наша правда», а «наш спротив в усіх сферах — найголовніша наша зброя».
«Ризик для столиці, як і для нашої країни, нікуди не зникав»: новий голова КМВА Сергій Попко про зміцнення оборони Києва
Джерело фото: Оперативне командування «Північ»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в інтерв'ю для «НВ» розповів, що думає, що «з боку РФ бажання захопити столицю України є завжди», але «наш спротив в усіх сферах — найголовніша наша зброя».

«Ворог продовжує загарбницьку війну, в якій гине чудовий український народ. Він знищує інфраструктуру держави. Ризик для столиці, як і для нашої країни, нікуди не зникав. Тому ми всі працюємо на оборону нашої країни. Наша основна мета — перемогти. Я присягав народу України захищати його, де б не був і ким би не був. А присяга не має обмежень в часі. Так мене вчили. Тому я розраховую на згуртованість нашої громади, на об‘єднання зусиль громадянського сектору, політиків різних течій і переконань, для яких головна та спільна ідея — оборони нашої держави», - сказав Попко.

Очільник Київської міської військової адміністрації розповів, що проводиться робота над забезпеченням частин і підрозділів, які задіяні в обороні міста, а також інша робота. 

Попко вважає, що найстрашнішим для росіян є «наша правда», а «наш спротив в усіх сферах — найголовніша наша зброя».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду