На Одеській митниці співробітники ДБР виявили гелікоптер Мі-2

15:21, 31 жовтня 2022
Держбюро розслідувань повідомляє, що цей гелікоптер вже 8 місяців війни міг би виконувати бойові завдання, але митниця не поспішала із його оформленням.
На Одеській митниці співробітники ДБР виявили гелікоптер Мі-2
Фото: Офіс Генпрокурора
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державне бюро розслідувань продовжує результативну «ревізію» прихованих від розмитнення 133 контейнерів на Одеській митниці. Про це повідомляє пресслужба Бюро.

Під час огляду чергового контейнера працівники ДБР виявили багатоцільовий гелікоптер Мі-2. Він вже вісім місяців війни міг би виконувати бойові завдання на фронті, але митниця не поспішала із його оформленням.

Слідчі дії тривають. Встановлюються власники техніки та обставини переміщення гвинтокрила. Також буде дана правова оцінка діям посадовців митниці, які в умовах повномасштабної агресії Росії проти України не вжили жодних кроків для своєчасного розмитнення гелікоптера.

Наразі гелікоптер вилучено й вирішується питання про передачу його на потреби ЗСУ. Процесуальне керівництво здійснює Одеська обласна прокуратура.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду