Призначено 47 співробітників: у БЕБ завершився конкурс на зайняття вакантних посад

15:33, 2 листопада 2022
У БЕБ Призначили 20 аналітиків та 16 детективів та 11 оперативників.
Призначено 47 співробітників: у БЕБ завершився конкурс на зайняття вакантних посад
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Бюро економічної безпеки України повідомило, що завершився конкурс на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, до центрального апарату БЕБ. Про це йдеться на офіційному сайті Бюро.

За результатами конкурсу призначено 47 співробітників. Окрім 20 аналітиків та 16 детективів, також призначено 11 оперативників.

Директор БЕБ привітав кандидатів із перемогою та призначенням. «У суспільства, наразі, високі очікування від діяльності БЕБ. На нас лежить велика відповідальність, особливо у воєнний час. Головні наші завдання - протидія правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави, адже це складова національної безпеки», - зазначив Вадим Мельник.

Зважаючи на умови діяльності БЕБ у воєнний час, відповідно до конкурсних умов одними із основних вимог був досвід роботи, знання загального та спеціального законодавства, аналітичні здібності кандидатів тощо. Відповідно, серед новопризначених співробітників - 32 колишні працівники правоохоронних та інших державних органів (СБУ, Прокуратури, ДФС, ДБР, Національної поліції та інші) та 15 працівників державних та приватних суб’єктів господарської діяльності (адвокати, підприємці, працівники держпідприємств).

У БЕБ зазначили, що на участь у конкурсі на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, до центрального апарату Бюро економічної безпеки України було подано 1485 заяв.

Раніше ми писали, що оголошено конкурс на посади до Територіального управління БЕБ в Одеській області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді