Нелегальний трансфер ухилянтів до Молдови: на Вінниччині підозрюють трьох осіб

18:23, 25 листопада 2022
Підозрювані за грошову винагороду намагалися переправити до Молдови військовозобов’язаних чоловіків поза пунктами пропуску.
Нелегальний трансфер ухилянтів до Молдови: на Вінниччині підозрюють трьох осіб
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури двом жителям Одеської області та громадянину іноземної держави повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, повідомляє пресслужба прокуратури. 

За даними слідства, підозрювані намагалися переправити до Молдови трьох військовозобов’язаних чоловіків поза пунктами пропуску. Один з чоловіків знав про способи та порядок здійснення охорони державного кордону прикордонниками України та Республіки Молдова, місця дислокацій мобільних підрозділів та розташування їх нарядів. За свої послуги підозрювані отримали 11 тисяч дол. США та 5 тисяч євро.

Правоохоронці викрили групу безпосередньо при спробі організувати переправлення. Досудове розслідування здійснює Управління СБУ у Вінницькій області.

Нагадаємо, що у Львові чиновниця міськради придумала для ухилянтів схему втечі за кордон.

Також під Дніпром викрили схему вивезення ухилянтів за кордон під виглядом волонтерів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді