Заплатив за трансфер 3000$: прикордонники врятували чоловіка, який хотів дістатися Молдови, а опинився в триметровому рові

07:19, 18 січня 2023
У ДПСУ пишуть, що наляканий і розгублений чоловік розповів, що мав на меті у незаконний спосіб дістатися Республіки Молдова, через обмеження у перетинанні кордону.
Заплатив за трансфер 3000$: прикордонники врятували чоловіка, який хотів дістатися Молдови, а опинився в триметровому рові
Джерело фото: dpsu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В понеділок ввечері, 16 січня, прикордонникам Білгород-Дністровського загону надійшла інформація про те, що поблизу кордону чутно крики про допомогу.

У Державній прикордонній службі України розповідають, що до місця події одразу вибув прикордонний наряд, який виявив чоловіка, що виглядав з інженерного рову та благав витягнути його.

Йому допомогли вибратися.

Як пишуть у ДПСУ, наляканий і розгублений чоловік розповів, що мав на меті у незаконний спосіб дістатися Республіки Молдова, через обмеження у перетинанні кордону. Проте, втрапити у «пастку» він не розраховував.

«Українець пояснив, що за трансфер поближче до кордону заплатив невідомому три тисячі доларів США. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдовського кордону в обхід пунктів пропуску, він в темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження. Звідти не зміг вибратися самотужки, оскільки глибина рову подекуди сягала трьох метрів. У темряві чоловік почув, що у рів затікає вода. 44-річний правопорушник зізнався – зрозумівши, що потрапив у халепу – дуже злякався та почав кликати на допомогу», - розповідають у Держприкордонслужбі.

За спробу незаконного перетинання кордону чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності, зазначили у ДПСУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська