Далекобійна зброя буде: Зеленський заявив, що Україна і Британія погодили пакет допомоги

09:22, 9 лютого 2023
Глава держави зазначив, що сторони погодили постачання далекобійної зброї й домовилися почати підготовку українських пілотів.
Далекобійна зброя буде: Зеленський заявив, що Україна і Британія погодили пакет допомоги
Фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Велика Британія надасть Україні пакет військової допомоги, передає офіційний сайт Глави держави.

 «Маємо сильний оборонний пакет від Великої Британії. Ми погодили потужну кількість броньованої техніки, постачання далекобійної зброї й домовилися почати підготовку українських пілотів.

Я вважаю, що це наш чіткий сигнал – України й Великої Британії, – що ми разом не лише йдемо, а пройдемо весь цей складний шлях до нашої спільної перемоги», — сказав Зеленський.

У свою чергу британський прем’єр Ріші Сунак наголосив, що Велика Британія пришвидшує постачання в Україну різних видів озброєння.

«Зокрема, коли ми говоримо про танки Challenger – вони потрібні вже наступного місяця, щоб захищати Україну», – зазначив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду