НКРЕКП підвищила тариф на воду без згоди уряду, — Шмигаль

18:20, 1 липня 2023
Денис Шмигаль доручив міністру енергетики і міністерству інфраструктури провести додаткові консультації з НКРЕКП щодо можливості перегляду рішення про підвищення тарифу.
НКРЕКП підвищила тариф на воду без згоди уряду, — Шмигаль
Фото: КМУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як ми писали, із 1 липня в Україні зросли тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення – в середньому на 32%. Таке рішення раніше ухвалила НКРЕКП.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграм повідомив, що рішення підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення ухвалили не порадившись з урядом.

"Рішення не прийнятні. Рішення не погоджені з урядом. Під час війни ми маємо діяти єдиною командою, особливо в таких чутливих сферах як енергетика та тарифоутворення", - заявив прем'єр.

Він зауважив, що уряд наразі робить все можливе для того, щоб забезпечити соціальну справедливість.

"Збільшуємо пенсії. Виплачуємо субсидії всім, хто їх потребує. Допомагаємо регіонам для сталості тарифів на тепло і гарячу воду. Тоді як непогоджені рішення комісії йдуть у розріз із політикою уряду", - написав Шмигаль.

Прем'єр повідомив, що доручив міністру енергетики і міністерству інфраструктури провести додаткові консультації з НКРЕКП щодо можливості перегляду таких рішень.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва