Ексзаступницю голови КМДА Кільчицьку звинувачують у присвоєнні близько $2 млн на нерухомості в Криму

17:05, 1 листопада 2023
Колишню заступницю голови Київської міської держадміністрації судитимуть за шахрайство.
Ексзаступницю голови КМДА Кільчицьку звинувачують у присвоєнні близько $2 млн на нерухомості в Криму
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Судитимуть колишню заступницю голови КМДА Ірину Кільчицьку, її обвинувачують у шахрайстві, а саме – привласненні коштів від продажу кримської нерухомості в значних обсягах, – повідомляє Прокуратура АР Крим та м. Севастополя.

За даними слідства, колишня посадова особа незаконно заволоділа значною сумою в понад 2 мільйони доларів США, отриманих в результаті продажу нерухомості на окупованому Криму.

У 2021 році власник нерухомості на окупованому півострові вирішив реалізувати свою власність, щоб уникнути незаконної конфіскації окупаційними владами. Для переведення коштів з окупованого Криму на материкову частину України, обвинувачена погодилася допомогти потерпілому.

Колишня чиновниця взяла на себе зобов'язання перевести кошти, але пізніше, шляхом обману, присвоїла собі зазначені гроші і відмовилася передати їх власнику, завдавши йому значної матеріальної шкоди.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду