НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі

17:17, 9 листопада 2023
Уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції можуть створювати програми доброчесності для власних організацій онлайн.
НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі
Джерело фото: nazk.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило, що запустило в експлуатацію новий модуль на Порталі доброчесності (Антикорупційному порталі) для уповноважених осіб.

Це означає, пояснюють у НАЗК, що відтепер уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції можуть створювати програми доброчесності (антикорупційні програми) для власних організацій онлайн.

Скористатися модулем можна в особистому кабінеті уповноваженої особи на Порталі після аутентифікації за допомогою КЕП організації.

Також для того, щоб користувачі Порталу швидше опанували нові функції, НАЗК випустило допоміжний гайд (настанову) для розробки програм онлайн.

«Новий модуль Порталу стане орієнтиром та провідником для уповноважених. Він крок за кроком вестиме через процедуру оцінювання корупційних ризиків та планування заходів політики доброчесності (антикорупційної політики) відомства, надаватиме корисні підказки. В результаті процес створення програм стане якіснішим», - пишуть у НАЗК.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва