Зеленський призначив Анатолія Казмірчука новим командувачем Медичних сил ЗСУ

20:58, 19 листопада 2023
Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем став Анатолій Казмірчук.
Зеленський призначив Анатолія Казмірчука новим командувачем Медичних сил ЗСУ
Фото: armyinform.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У неділю, 19 листопада, Президент України Володимир Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ. Про це глава держави розповів у традиційному вечірньому зверненні.

Так, замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем став Анатолій Казмірчук.

«Сьогодні є важливе кадрове рішення. За поданням міністра оборони змінив командувача Медичних сил Збройних Сил України. Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначив генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука – начальника Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» у місті Києві», - заявив президент.

«Завдання очевидне – і про це неодноразово говорилося в суспільстві, зокрема у спільноті наших бойових медиків, – потрібен принципово новий рівень медичного забезпечення наших воїнів. Від якісних турнікетів до повної цифровізації та прозорості в постачанні, від якісного тренування до щирої комунікації з бойовими медиками в тих підрозділах, де медицина розгорнута дійсно правильно та дійсно ефективно. Досвід ефективності конкретних підрозділів має бути поширений на всі сили оборони», — додав Президент.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва