У Києві затримали серійного крадія з авто

18:24, 25 грудня 2023
За даними правоохоронців, чоловіка підозрюють у трьох пограбуваннях автівок.
У Києві затримали серійного крадія з авто
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюєть у вчиненні ряду крадіжок з автомобілів мешканців столиці. Під час патрулювання Солом’янським районом поліція виявила чоловіка, який намагався втекти після того, як викрав речі з одного з авто. Про це повідомила поліція Києва.

Затриманим виявився 35-річний киянин, який має попередній судимості за схожі злочини. Поліція встановила його причетність до трьох випадків крадіжок із транспортних засобів, однак не виключається його причетність до інших подібних правопорушень у межах міста.

Особа затриманого повідомлена про підозру у вчиненні крадіжок, що розпочали кримінальне провадження згідно зі статтею 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За цією статтею може бути застосоване покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Поліція продовжує розслідування для виявлення всіх епізодів крадіжок та можливих співучасників у цих правопорушеннях на території столиці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України