Поліція викрила учасників ОЗГ, які організували наркотрафік до Рівненського СІЗО

16:43, 18 березня 2024
Поліція викрила наркотрафік у в'язниці, яким курував так званий «смотрящий» та його партнери за ґратами.
Поліція викрила учасників ОЗГ, які організували наркотрафік до Рівненського СІЗО
Джерело фото: Національна поліція України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція викрила злочинну групу, яка організовувала наркотрафік та впливала на Рівненське СІЗО. Лідер угруповання, відомий як "смотрящий", спільно з іншими ув'язненими та особами з волі налагодив постачання наркотиків до в'язниці. Про це повідомила Національна поліція України.

Операція з ліквідації цього тюремного наркобізнесу відбувалася у два етапи. У вересні 2023 року поліція перекрила канали постачання наркотиків до в'язниці та провела обшуки за місцями перебування фігурантів. За підтримки спеціальних підрозділів поліції, 13 березня був проведений другий етап операції затримання всіх учасників.

Злочинна група, включаючи "смотрящого" та його спільників, підозрюється у вчиненні кількох злочинів, зокрема у встановленні злочинного впливу, незаконному розповсюдженні наркотиків, викраденні та підробленні документів. Відповідно до закону, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Поліція закликає усіх громадян утримуватися від участі в незаконних діях та наголошує, що будь-яка злочинна дія буде призвести до відповідальності перед законом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України