США розширили санкції проти росії, заборонивши IT-послуги

10:27, 13 червня 2024
Забороняється експорт, продаж та постачання послуг у сфері IT-консультування та проектування.
США розширили санкції проти росії, заборонивши IT-послуги
Джерело фото: armyinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сполучені Штати Америки розширили санкції проти росії, заборонивши надання послуг у сфері програмного забезпечення та IT-особам, які перебувають у російській федерації. Про це повідомляється в документі, опублікованому на сайті Міністерства фінансів США.

Згідно з документом, тепер заборонено експорт, продаж, постачання зі США, а також через треті країни послуг у сфері IT-консультування та проектування, IT-підтримки та хмарних сервісів для програмного забезпечення будь-якій особі з росії.

«Сьогоднішні дії посилюють ризик вторинних санкцій для іноземних фінансових установ, які мають справу з військовою економікою росії. Обмежують можливість російської військово-промислової бази використати певні послуги», - зазначили у відомстві.

Рішення набуде чинності 12 вересня 2024 року. Водночас нові заборони не поширюються на операції, пов'язані з телекомунікаційними технологіями та гуманітарними місіями.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва