Латвія анонсувала новий пакет військової допомоги Україні, включаючи бронетехніку та сонячні панелі

15:08, 11 вересня 2024
Прем'єр Латвії оголосила про нову військову допомогу для України на зустрічі з Денисом Шмигалем.
Латвія анонсувала новий пакет військової допомоги Україні, включаючи бронетехніку та сонячні панелі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Під час візиту до Києва прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня анонсувала виділення нового пакету військової допомоги для України, що включає бронетранспортери. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Радий вітати в Києві прем’єр-міністерку Латвії Евіку Сіліню. Подякував латвійському уряду та народу за конкретні й послідовні кроки, що посилюють Україну. Зокрема, за ініціативу «Коаліція БПЛА для України» та поставки безпілотників для наших воїнів. Під час нашої зустрічі пані Сіліня оголосила про черговий пакет військової підтримки, у який ввійдуть бронетранспортери», — зазначив Шмигаль.

Під час переговорів посадовці обговорили розширення співпраці в усіх сферах, що стосуються посилення українських військових на полі бою, включаючи співпрацю між оборонними компаніями.

«Латвія послідовно підтримує санкції проти агресора та є нашим надійним союзником в інтеграції до ЄС і НАТО», — додав український прем'єр.

Шмигаль також повідомив, що Латвія надає допомогу енергетичним обладнанням і планує передати Україні сонячні панелі для лікарень. «Подякував за підтримку у відновленні нашої країни, зокрема Чернігівської області. Разом із союзниками ми переможемо й відновимо Україну», — підкреслив прем'єр-міністр України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду