У Києві судитимуть чоловіка, який рік залякував та принижував сестру

08:12, 1 жовтня 2024
Чоловік протягом останнього року умисно систематично словесно ображав нецензурними словами свою сестру, залякував, принижував та погрожував їй ножем.
У Києві судитимуть чоловіка, який рік залякував та принижував сестру
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо 43-річного чоловіка у систематичному вчиненні психологічного насильства щодо 50-річної сестри.

Як повідомила Київська міська прокуратура, за клопотанням прокурорів суд застосував до нього винятковий запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Встановлено, що чоловік протягом останнього року умисно систематично словесно ображав нецензурними словами свою сестру, залякував, принижував та погрожував їй ножем.

У серпні його вже засудили за вчинення домашнього насильства над сестрою та призначили покарання у вигляді пробаційного нагляду строком на 3 роки.

«Втім, після отриманого вироку кривдник своєї поведінки та ставлення до сестри не змінив, продовжуючи вчиняти домашнє насильство. До цього чоловіка неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства», - повідомили у прокуратурі.

Зловмиснику загрожує покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді