На Буковині судитимуть двох осіб за незаконне переправлення чоловіків за кордон за 8 тисяч євро

23:50, 30 вересня 2024
Справу чернівчан, що незаконно переправляли осіб через кордон, передано до суду.
На Буковині судитимуть двох осіб за незаконне переправлення чоловіків за кордон за 8 тисяч євро
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Двоє жителів Чернівецького району постануть перед судом за сприяння у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Обвинувальний акт було передано до суду за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури. Обвинуваченим інкримінується порушення частини 3 статті 332 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Згідно зі слідством, за грошову винагороду в розмірі від 6 000 до 8 000 євро з особи, фігуранти справи допомагали чоловікам віком від 27 до 50 років виїжджати за межі України.

Відомо, що 57-річний житель Чернівців знайшов трьох чоловіків, які бажали виїхати за кордон, та забезпечив їм тимчасове проживання в одному з готелів обласного центру. Для перевезення чоловіків до українсько-румунського кордону він залучив 42-річного мешканця Буковини, який добре знав місцевість.

Правоохоронці затримали водія та чотирьох пасажирів неподалік державного кордону. Встановлено, що домовленість про перевезення четвертого військовозобов’язаного з водієм здійснювали інші, досі не встановлені слідством особи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді