Нетверезий екс-поліцейський на швидкості 160 км/год спричинив ДТП

21:54, 1 жовтня 2024
Екс-поліцейського судитимуть за ДТП в стані алкогольного сп'яніння.
Нетверезий екс-поліцейський на швидкості 160 км/год спричинив ДТП
Джерело фото: dbr.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Екс-поліцейський, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, став винуватцем аварії, внаслідок якої одному з пасажирів ампутували ноги. Державне бюро розслідувань повідомило, що обвинувальний акт вже направлено до суду.

У грудні 2023 року водій на швидкості 140-160 км/год зіткнувся з вантажівкою, що їхала в тому ж напрямку. У момент аварії в авто перебували троє пасажирів. У результаті ДТП один із них отримав тяжкі травми, лікарі були змушені ампутувати йому ноги, ще один пасажир отримав численні переломи.

Аналіз крові водія показав вміст алкоголю на рівні 1,47 проміле. Чоловік звільнений з лав правоохоронців і обвинувачується у порушенні правил безпеки, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 286-1 КК України). За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Процесуальне керівництво у справі здійснює Одеська обласна прокуратура.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області