РІК НЕЗЛАМНОСТІ судової системи та всієї України, ВІДЕО

18:03, 22 лютого 2023
Щоденна праця Північного апеляційного господарського суду як внесок у наближення нашої Перемоги, у незламність України.
РІК НЕЗЛАМНОСТІ судової системи та всієї України, ВІДЕО
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Північному апеляційному господарському суді розповіли про внесок у наближення нашої Перемоги:

- Північний апеляційний господарський суд безперервно продовжує працювати з перших днів вторгнення ворога. Попри вимкнення світла, сирени та ворожі ракети судді та працівники апарату на місці та працюють.

- За 2022 рік Північним апеляційним господарським судом було розглянуто 11038 судових справ та матеріалів. Повернуто 735 га земель оборони у державну власність. Стягнуто 139 090 410 грн на користь громади міста Києва.

- Судді Північного апеляційного господарського суду, як і інші колеги, прийняли рішення про регулярну допомогу Збройним Силам України та щомісяця перераховують 50% суддівської винагороди на підтримку наших захисників.

- Крім того, з перших днів збройної агресії волонтери Північного апеляційного господарського суду відправили на передову майже 50 автомобілів, зокрема підвищеної прохідності, мікроавтобуси і вантажівки. У списку переданого бійцям  — майже 200 бронежилетів, десятки тепловізорів з нічним баченням, кілька квадрокоптерів з тепловізором, понад 100 аптечок і касок натовського зразка, труби розвідника, десятки малогабаритних дров’яних та газових пічок (обігрівачів), десяток багатоканальних зарядних станцій, зварювальний апарат, набори інструментів, бензопили, чимало запасних частин та гуми для автотехніки, а ще спальні мішки, медикаменти, ноутбуки, одноразовий посуд, сотні пар теплого та гумового взуття, шкарпеток, дощовики, десятки розкладних ліжок, дві тонни дизельного палива та мастила, магазини для автоматів АК-74. Нещодавно на схід відправлено вісім генераторів та два комплекти болотної гуми.

«З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну в добровольці записався помічник судді Олександр Іванов. Учасник АТО вже 25 лютого був у своєму підрозділі, що відразу вступив у бій з ворогом. Зараз Олександр проходить лікування після тяжкого поранення. В ЗСУ служать і самі юристи, і їхні родичі  — на передовій син судді Кароліни Тарасенко, відомий за позивним «Вітамін», чоловік ще однієї судді Алли Демидової, а також чоловік судді Лесі Сітайло, котрі пішли на фронт добровольцями. Серед бійців Тероборони — судді Олександр Гаврилюк і Геннадій Кравчук», - додають у суді.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Telegram канал Sud.ua
Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Костін
    Андрій Костін
    Генеральний прокурор України
  • Юрій Жизнєвський
    Юрій Жизнєвський
    голова Житомирського апеляційного суду
  • Микола Мойсюк
    Микола Мойсюк
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Олена Соколенко
    Олена Соколенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Ростислав Кузан
    Ростислав Кузан
    суддя Львівського окружного адміністративного суду