В Одесі службовець ТЦК вимагав $1000 хабаря за зняття авто з військового обліку, відео

15:36, 3 червня 2024
Офіцер мобілізаційного відділення одного з міських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки вимагав хабар з представника логістичної компанії.
В Одесі службовець ТЦК вимагав $1000 хабаря за зняття авто з військового обліку, відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі поліцейські викрили службовця одного з ТЦК за вимагання та одержання неправомірної вигоди.  Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

Як зазначили правоохоронці, офіцер мобілізаційного відділення одного з міських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки вимагав з представника логістичної компанії 1000 доларів винагороди. Натомість обіцяв посприяти у видачі довідки про зняття з обліку позашляховика 2022 року випуску, який було поставлено на облік в межах військово-транспортного обов’язку.

Після отримання неправомірної вигоди поліцейські затримали зловмисника. Слідчі повідомили фігуранту про підозру.

За цей злочин правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

У поліції також додали, що суд обрав підозрюваному запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, чим він і скористався. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва