Принц Гаррі та Меган Маркл складуть королівські зобов’язання: заява

11:45, 9 января 2020
Герцог і герцогиня Сассекські зробили заяву, в якій повідомили про бажання зняти з себе обов’язки старших членів королівської родини.
Принц Гаррі та Меган Маркл складуть королівські зобов’язання: заява
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцог і герцогиня Сассекські, вирішили скласти свої основні обов'язки, пов'язані з королівською родиною. Таку заяву вони оприлюднили в Instagram, передає Європейська правда.

У заяві сказано, що вони планують зняти з себе обов’язки старших членів королівської родини та працювати, щоб стати фінансово незалежними, «продовжуючи при цьому повністю підтримувати Її Величність Королеву».

Окрім того, вони повідомили, що планують жити у Британії та в Північній Америці, де створять новий благодійний фонд, продовжуючи надавати повноцінну підтримку королеві Єлизаветі ІІ.

«Ця географічна рівновага дозволить нам виховати нашого сина з вдячністю за королівську традицію, в якій він народився, а також надасть нашій родині можливість зосередитися на наступній главі, включаючи запуск нашої нової благодійної організації», — сказано у заяві.  

Рішення, за словами Гаррі і Меган, було прийнято після кількох місяців роздумів і обговорень.

Додамо, у Букінгемському палаці заявили, що остаточне рішення з приводу планів принца Гаррі та його дружини Меган поки не прийнято.

«Переговори з герцогом і герцогинею Сассекськими перебувають на ранній стадії. Ми розуміємо їхнє бажання піти своїм шляхом, але це складні питання, для розгляду яких знадобиться час», — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, восени Гаррі і Меган дали велике інтерв’ю, у якому розповіли про труднощі перебування під прицілами об’єктивів преси і втручання таблоїдів у їхнє життя.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що принц Гаррі та його дружина Меган Маркл подали в суд на таблоїд Mail on Sunday через публікацію приватного листа. 

Крім цього, ми повідомляли, що чоловік Єлизавети II герцог Единбурзький Філіп потрапив в автомобільну аварію. Він не постраждав, однак був шокований.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва