Арестович закликав українців не викладати в мережу знімки руйнувань від російських обстрілів

14:27, 21 марта 2022
За його словами, публікуючи фото та відео українці полегшують противнику його роботу.
Арестович закликав українців не викладати в мережу знімки руйнувань від російських обстрілів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович звернувся до українців. Він попросив громадян не оприлюднювати в інтернеті відео та фото результати обстрілів окупантів. Про це він зазначає у своєму відеозверненні.

«Розумію, що хочеться одразу поділитися: упало зірвалося, який жах. Але таким чином ви полегшуєте противнику його роботу» – говорить радник глави Офісу президента.

За його словами, ведення вогню складається з кількох етапів. Спочатку: визначення цілі за допомогою наводчиків та безпілотників. Потім удар. Одним із найважливіших етапів є визначення наслідків удару. Російські військові використовують для цього зокрема і відео та фото із соцмереж.

«Категорично забороняється знімати результати ударів до того, як розібрали рятувальники усе, що там було. І не можна визначити реальні успіхи противника. А краще взагалі не знімати. Можете знімати для історії, але нікуди не викладайте. Якщо зовсім не терпиться – почекайте добу після удару… У противників прийде інша зміна і будуть нові задачі» – говорить Олексій Арестович.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва