ЗСУ зайняли стратегічно важливу територію на Донбасі: є подробиці

23:05, 28 декабря 2018
Нна пануючих висотах підвищена стійкість оборони на цьому напрямку
ЗСУ зайняли стратегічно важливу територію на Донбасі: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бійцям окремої механізованої бригади Збройних сил України успішно обладнали оборонні позиції на перетині Зайцевого та Гладосового. Про це повідомив координатор групи «ІС» Дмитро Тимчук, передає «24 канал».

Він зауважив, що інтенсивні ворожі обстріли позицій Об'єднаних сил, активність диверсійно-розвідувальних груп та висока концентрація важкого озброєння проросійських бойовиків вимагали від українського командування негайних дій зі вдосконалення оборони на цьому напрямку.

«Для підвищення стійкості оборони підрозділи механізованої бригади Збройних сил зайняли вигідний для оборонних дій природний рубіж у смузі оборони бригади та оперативно, в умовах безпосереднього зіткнення з противником, провели інженерне обладнання позицій», – написав Тимчук.

За його словами, укріплення обладнані на пануючій висоті, що дозволяє контролювати місцевість на цій ділянці та не допустити прориву противника в напрямку Новолуганського.

«Так, підрозділами ЗСУ, солдатами на Горлівському напрямку завершено удосконалення «поясу безпеки» навколо населеного пункту Новолуганське, обладнанням додаткових позицій на пануючих висотах підвищена стійкість оборони на цьому напрямку. Завершено створення системи вогню, інженерних загороджень, вдосконалюється інженерне обладнання позицій», – написав нардеп.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за добу за 24 грудня, окупанти на Донбасі сім разів застосували заборонене згідно мінським домовленостями озброєння. Три українських бійця отримали поранення.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду