Сериал, комедийный триллер или документалка: что нового предлагают посмотреть в выходные

12:59, 11 июня 2023
На этой неделе вышли несколько интересных релизов.
Сериал, комедийный триллер или документалка: что нового предлагают посмотреть в выходные
Изображение: freepik.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На этой неделе на Netflix, Apple TV+, Peacock, Disney+ и Hulu вышли несколько интересных релизов. Среди них — сериал-антология «Переполненная комната», четвертый сезон подросткового сериала «Я никогда не…», документальный минисериал «Арнольд» об Арнольде Шварценеггере, комедийный триллер «Основан на реальных событиях» и байопик «Жгучий горячий». Об этом пишет «Бабель».

Серіал-антологія «Переповнена кімната»

Про що серіал. Перший сезон нового серіалу-антології заснований на романі «Таємнича історія Біллі Міллігана» 1981 року американського письменника Деніела Кіза. 1979 рік, Нью-Йорк. Молодого хлопця Денні Саллівана заарештовують за раптову і, на перший погляд, нічим не мотивовану стрілянину посеред міста. На це Денні підбила його дівчина Аріана, яку поліція ніяк не може знайти. За його справу береться лікарка Ріа Годвін, яка проводить із Денні серію розмов.

Підліткове драмеді «Я ніколи не…» — четвертий сезон

Про що серіал. Деві Вішвакумар — 15-річна американка індійського походження з Лос-Анджелесу. Коли раптово помер її батько Мохан, вона від нервового перенапруження не могла ходити три місяці. Потім відновилася і пішла у старшу школу, але там стосунки з однокласниками склалися погано. На другий рік навчання Деві вирішує кардинально змінити своє життя і соціальний статус, розібратися зі своєї ідентичністю, походженням і місцем у світі. Шоуранер Мінді Калінг каже, що для неї цей серіал великою мірою автобіографічний. Четвертий сезон буде останнім.

Документальний мінісеріал «Арнольд»

Про що серіал. Документальний мінісеріал про довге і насичене життя Арнольда Шварценеггера. У якому сам Арні відверто розповідає про всі етапи своєї біографії — від дитинства і перших спортивних досягнень через бодибілдинг, акторську карʼєру і бізнес до політики й посади губернатора Каліфорнії.

Детективний комедійний серіал «Засновано на реальних подіях»

Про що серіал. Ава — вагітна жінка, який занадто нудно від її життя. Її робота у сфері нерухомості не приносить ані задоволення, ані великих прибутків. Її чоловік Натан теж не дуже задоволений життям — він хотів стати професійним тенісистом, а працює тренером у клубі для золотої молоді, для якої він лише обслуговуючий персонал. Стосунки Ави та Натана стають дедалі гіршими. Раптово пара починає цікавитися справою Вестсайдського різника — серійного вбивці, який орудує в їхньому місті. Ава вирішує створити власний подкаст і добре заробити на справі різника.

Байопік «Пекуче гарячий»

Про що серіал. Фільм засновано на автобіографічній книзі Річарда Монтаньєса «Хлопчик, буріто та печиво: від двірника до керівника». Монтаньєс — колишній прибиральник, який працював у Frito-Lay, дочірній компанії PepsiCo, що виробляє снеки, чипси, сирні палички тощо. Монтаньєс відомий своєю заявою, що саме він винайшов Flaminʼ Hot Cheetos — суперпопулярні гострі палички, які зʼявилися на ринку в 1990 році. Історія доволі заплутана, тому що PepsiCo офіційно заявляли, що Монтаньєс непричетний до винаходу Flaminʼ Hot, але брав участь у рекламній кампанії цього смаку і справді дослужився від прибиральника до директора з маркетингу Frito-Lay. А потім і до віцепрезидента з мультикультурних продажів усієї PepsiCo. У 2019 році через скандал щодо Flaminʼ Hot Монтаньєс пішов із компанії. Свою версію цих подій і виклали автори фільму.

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua, на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду