КСУ: Шевчук не надав належним чином завірене рішення про поновлення на посаді

12:10, 16 октября 2019
На час прибуття Станіслава Шевчука до Конституційного Суду відсутнє рішення Окружного адміністративного суду міста Києва, завірене гербовою печаткою, — КСУ.
КСУ: Шевчук не надав належним чином завірене рішення про поновлення на посаді
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

16 жовтня 2019 року до Конституційного Суду України звернувся Станіслав Шевчук з усною вимогою допустити його до робочого місця. Він наголошував на тому, що в рішенні Окружного адміністративного суду міста Києва йдеться про негайне виконання рішення в частині поновлення Станіслава Шевчука на посаді судді та голови Конституційного Суду України.

Станіславу Шевчуку було роз’яснено, що Конституційний Суд України невідкладно, 15 жовтня об 11:15, приступив до розгляду цього питання.

Разом з тим, як повідомляє КСУ, станом на 16 жовтня 2019 року, на час прибуття Станіслава Шевчука до Конституційного Суду України відсутнє рішення Окружного адміністративного суду міста Києва у справі №640/8752/19, завірене гербовою печаткою, як цього вимагає чинне законодавство України.

Крім того, як скорочений, так і повний тексти рішення у цій справі відсутні в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Надана особисто Станіславом Шевчуком 15 жовтня 2019 року копія скороченого судового рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 11 жовтня 2019 року не завірена належним чином, як цього вимагає Інструкція з діловодства в адміністративних судах України (затверджена Наказом державної судової адміністрації №174 від 17.12.2013 р.).

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Конституційний Суд скликав спеціальне засідання стосовно заяви Станіслава Шевчука.

Крім того, ми писали, що Станіслав Шевчук зробив заяву стосовно свого відновлення на посаді в КСУ.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва