Депутатам пропонують внести зміни в закон «Про державну службу»

16:45, 20 мая 2020
Метою законопроекту є законодавче закріплення повноважень керівника державної служби в Державному бюро розслідувань за Директором ДБР та директорами територіальних управлінь.
Депутатам пропонують внести зміни в закон «Про державну службу»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сайті Верховної Ради з’явився текст законопроекту № 3489 Закону України «Про внесення змін до статті 91 Закону України «Про державну службу». Автором є представник «Слуги народу» Денис Монастирський. Метою законопроекту є законодавче закріплення повноважень керівника державної служби в Державному бюро розслідувань (ДБР) за Директором ДБР та директорами територіальних управлінь ДБР.

Новації

Пропонується доповнити статтю 91 закону «Про державну службу» прописавши, що пункт 10, що «Повноваження керівника державної служби у Державному бюро розслідувань здійснюють Директор Державного бюро розслідувань та директори територіальних управлінь Державного бюро розслідувань».

Депутат сподівається, що прийняття змін дозволить врегулювати питання стосовно здійснення повноважень керівника державної служби Директором Державного бюро розслідувань, посада якого віднесена до посад, що підлягають заміщенню особами вищого начальницького складу, та директорами територіальних управлінь Державного бюро розслідувань.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на сайті Верховної Ради з’явився текст законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» щодо розширення переліку юридичних осіб, які мають право на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді