З'їзд приватних виконавців Києва оновив свою регіональну Раду

19:27, 2 октября 2020
Обрано нового голову та сім членів Ради приватних виконавців міста Києва.
З'їзд приватних виконавців Києва оновив свою регіональну Раду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 жовтня 2020 року відбувся з’їзд приватних виконавців міста Києва, на якому обрано вже другий склад регіональної Ради, її голова та його заступник.

Загальним рішенням учасників з’їзду кількість членів Ради приватних виконавців м. Києва збільшена до семи осіб. Також вирішили, що перший у рейтинговому голосуванні стане головою Ради, а наступний його заступником.

Загалом балотуватись у члени київської Ради виявили бажання 17 приватних виконавців. Більшість програм кандидатів було попередньо оприлюднено на електронних сторінках Асоціації приватних виконавців України.

Практично кожний кандидат наголошував на важливості побудови дієвої регіональної ради, яка б активно допомагала відстоювати права своїх членів, обмежувала позапроцесуальний вплив на них, сприяла б покращенню комунікацій між колегами по професії, долучалась до процесу підготовки та вдосконалення профільних законопроектів та нормативно-правових актів. Також кандидати закликали до того, що у спільноті має панувати дух нетерпимого ставлення до грубих порушень закону та етичних норм. Не менш важливим на їх думку є питання престижності професії, щоб її шанували і не сприймали цей «бізнес» як щось негативне.

Окрім того, чимало кандидатів висловлювалися на предмет вироблення чітких правил гри та конкуренції у сфері примусового виконання між самими приватними виконавцями, щоб, зокрема, до киян, яких більше ніж в інших виконавчих округах, не було нарікань у порушенні принципу «територіальності».

В результаті таємного голосування найбільшу кількість голосів здобув Віталій Чепурний, який і став новим головою приватних виконавців виконавчого округу м. Києва. Місце заступника посів Анатолій Телявський. Членами Ради стали також Андрій Авторгов, Сергій Крайчинський, Сергій Лисенко, Ян Маляр та Андрій Яцишин.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України