Кабмін пропонує заохочувати одержувачів фінансової допомоги Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту

12:10, 24 февраля 2021
Проектом акта передбачено внесення зміни до статті 165 Податкового кодексу України.
Кабмін пропонує заохочувати одержувачів фінансової допомоги Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту
Джерело фото: dtkt
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів України пропонує заохочувати одержувачів фінансової підтримки до участі у реалізації проектів, що здійснюватимуться за рахунок коштів, наданих Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. Про це йдеться у законопроекті «Про внесення зміни до статті 165 Податкового кодексу України».

Новації

Проектом акта передбачено внесення зміни до статті 165 Податкового кодексу України в частині доповнення новим пунктом щодо звільнення від оподаткування доходу, одержаного платником податку у вигляді підтримки, наданої Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

Автори пишуть, що реалізація акта не впливає на: ринкове середовище, забезпечення захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян і держави (проект акта не є регуляторним актом); розвиток регіонів; громадське здоров’я; екологію та навколишнє природне середовище; інші суспільні відносини.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін надав можливість змінювати або замовляти посвідчення водія через додаток «Дія».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва