Фізика - перша: стали відомі дати проведення ЗНО

18:02, 8 ноября 2021
Міністерство освіти і науки України опублікувало дати проведення пробного та основної сесії ЗНО.
Фізика - перша: стали відомі дати проведення ЗНО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) для випускників стартує 23 травня тестуванням з фізики, а результати будуть оголошені до 30 червня. Відповідний наказ був оприлюднений Міністерством освіти і науки України (МОН).

Отже, уі бажаючі зможуть зареєструватися на тестування з 1 лютого до 9 березня. Що стосується можливості проходження державної підсумкової атестації (ДПА) у формі ЗНО, то це можна буде зробити до 1 березня.

До 29 квітня учасники ЗНО отримають можливість завантажити запрошення на ЗНО, де буде зазначено час і місце їхнього проведення.

Стартує тестування 23 травня із здачі фізики, 26 травня - хімія, українську мову і літературу здобувачі складатимуть 31 травня, 3 червня відбудеться ЗНО з математики, іспанську, німецьку чи французьку мову можна буде скласти 6 червня, 7 червня відбудеться ЗНО з англійської, історія України – 10 червня, географія – 14 червня, завершить основну сесію ЗНО тестування з біології 17 червня.

Згідно з наказом результати учасники тестування зможуть знайти на своїх сторінках до 30 червня.

Окрім основного ЗНО, бажаючі зможуть пройти і пробне. Воно відбудеться у два етапи: 19 березня  усі бажаючі зможуть скласти пробне тестування з української мови, української мови і літератури; 26 березня можна буде скласти тести з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької). Зважаючи на те, що в один день відбудеться багато тестувань, у день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного предмета.

Результати пробного ЗНО будуть оприлюднені з української мови та літератури 25 березня, а з решти предметів - 1 квітня. При цьому вартість проходження пробного ЗНО мають визначити регіональні центри оцінювання якості освіти до 20 грудня.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з’явиться медичний працівник, а вимоги до числа співробітників, де проходить тестування, спростять.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді