Мінус два: Кабмін схвалив реорганізацію двох вишів

14:41, 24 ноября 2021
Кабінет Міністрів України продовжив практику зменшення кількості закладів вищої освіти шляхом їх приєднання до інших.
Мінус два: Кабмін схвалив реорганізацію двох вишів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет Міністрів України реорганізував два виші шляхом їхнього приєднання до інших закладів вищої освіти (ЗВО). Про це йдеться у розпорядженнях, які стосуються реорганізації Луганського національного аграрного університету та Харківського національного університету будівництва та архітектури, які схвалив Кабмін.

Зокрема, реорганізовано Харківський національний університет будівництва та архітектури (ХНУБА) шляхом його приєднання до Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Іншим розпорядженням приєднано Луганський національний аграрний університет (ЛНАУ) (зараз знаходиться у Старобільську Луганської області, а окремі інститути - у Слов’янську Донецької області) до Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (зараз знаходиться у місті Сєвєродонецьку Луганської області).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під реорганізацію потрапили Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаря та Національна металургійна академія України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді