ДТЭК будет отключать свет в Киеве на 4 часа

09:06, 11 октября 2022
Впрочем, некоторые интернет-провайдеры Киева до сих пор отключены от света.
ДТЭК будет отключать свет в Киеве на 4 часа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Компания ДТЭК сообщила, что уже с 11 октября в Киеве и Киевской области начнутся системные веерные отключения света.

Обещают, что свет будут отключать не более 4 часов в сутки.

Следует заметить, что некоторые интернет-провайдеры Киева, в частности, «Информационные технологии», которые обеспечивают интернетом Днепровский район, до сих пор не подключены к свету, поэтому стационарный интернет не работает. Провайдер не может сообщить точную дату подключения.

Ниже приводим сообщение ДТЭК.

«ВАЖЛИВО! Для балансування енергосистеми у Києві запроваджуються графіки погодинних відключень електроенергії.

Через пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури у Києві та Київській області сформувався певний дефіцит енергопотужності. Для того, аби збалансувати енергосистему та запобігти масштабним відключенням, державна енергокомпанія НЕК Укренерго з 11:20 запровадила графіки аварійного відключення електропостачання. В нього потрапили значна частина промислових та побутових клієнтів Києва.

Тим клієнтам, у яких не було електропостачання, починаючи з обіднього періоду часу, ми повернули світло до 22.00.  Разом з тим, задля того, аби збалансувати енергосистему і покрити існуючий дефіцит потужності на вимогу НЕК Укренерго, компанія буде вимушена на декілька годин відключити світло у інших клієнтів. Якщо протягом 10 жовтня у вас було стале електрозабезпечення, імовірно ви потрапите в список клієнтів, у яких буде відключено світло у вечірньо-нічний період в ніч з 10 на 11 жовтня.

Заздалегідь просимо вибачення за незручності! Зарядіть прилади і подбайте про власний комфорт.

Для того аби забезпечити стабільність функціонування енергосистеми на вимогу НЕК Укренерго, ми і далі будемо вимушені частково обмежувати споживання електроенергії клієнтами до стабілізації ситуації.

Для цього будуть складатися графіки почергового електропостачання. Починаючи з 11 жовтня, ми на щоденній основі заздалегідь будемо оприлюднювати ці графіки на сайті з адресами і часом відключення. Очікується, що тривалість відключень не буде перевищувати 4 годин.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники тощо) під час вечірнього піку споживання з 17:00 до 22:00.  В разі необхідності – вмикайте їх після 22:00, коли споживання значно знизиться.

Дякуємо нашим клієнтам за терпіння! Слава Україні!» — сообщили в ДТЭК.

Автор: Наталья Мамченко

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua, на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва