Вища школа адвокатури проведе спеціальний курс із застосування практики ЄСПЛ

19:00, 31 октября 2018
Слухачі курсу зможуть дізнатися про особливості застосування положень Конвенції про захист прав людини Європейським судом та національними судами.
Вища школа адвокатури проведе спеціальний курс із застосування практики ЄСПЛ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 3 листопада, Вища школа адвокатури НААУ проведе курс «Ratio decidendi, як запорука надання ефективної правничої допомоги у кримінальному провадженні». Курс створено для слухачів, які не мають спеціальної освіти у сфері застосування практики ЄСПЛ в адвокатській діяльності та охоплює ключові теми, знання яких надає алгоритм захисту. Про це повідомляє прес-служба Вищої школи адвокатури.

Як повідомляється, під час заходу слухачі дізнаються про особливості застосування положень статті 6 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод ЄСПЛ та національними судами, перш за все Верховним Судом.

Курс створено для слухачів, які не мають спеціальної освіти у сфері застосування практики ЄСПЛ в адвокатській діяльності та охоплює ключові теми, знання яких надає алгоритм захисту.

Практика Європейського суду з прав людини є важливим інструментом надання професійної правничої допомоги. Зіткнувшись із новими викликами у сфері прав людини, адвокати та правники повинні будуть вирішувати складні юридичні проблеми. Курс підвищить рівень розуміння адвокатами і правниками як теоретичних, так і практичних проблем, як права Європейського суду з прав людини, так і оновленого процесуального законодавства та законодавства про адвокатуру та адвокатську діяльність. Отже цей курс є важливим не лише для адвокатів, а й для правників, оскільки дає змогу вирішувати їм нагальні юридичні питання, які існують у сфері захисту прав людини.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що судді Верховного Суду провели робочу нараду-семінар із суддями апеляційних інстанцій Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей. Судді ВС з’ясували, які проблемні питання виникають у колег під час вирішення справ, і надали відповідні роз’яснення. Особливу увагу звернули на необхідність надання суддями апеляційної інстанції методичної допомоги колегам із місцевих судів, адже це значно підвищує рівень здійснення судочинства.

Ще раніше ми повідомляли про правовий практикум в Касаційному цивільному суді ВС, під час якого науковці, судді та представники уряду обговорили особливості розгляду справ, що виникають із сімейних правовідносин.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва