ВККС затвердила тестові запитання для кандидатів до Апеляційної палати IP-суду

16:45, 26 марта 2019
Кандидати можуть ознайомитись з переліком питань.
ВККС затвердила тестові запитання для кандидатів до Апеляційної палати IP-суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 26 березня 2019 року затвердила тестові запитання для проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності. Про це повідомляє прес-служба ВККС.

Із переліком основ тестових запитань можна ознайомитися у підрозділі «Тестові запитання» розділу «Оцінювання» та у рубриці «Завдання (запитання) іспиту» підрозділу «Конкурс до Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності 05.10.18 (ТРИВАЄ)» розділу «Конкурс на зайняття вакантних посад суддів» офіційного веб-сайта Комісії, а також за цим посиланням: «Основи тестових запитань для проведення іспиту під час кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 1 квітня 2019 року о 10:00 у ВККС відбудеться розгляд питання про перегляд рішень колегій Комісії у частині встановлення відповідності осіб вимогам до кандидатів на посади суддів Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності та допуску їх до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 5 жовтня 2018 року.

Крім того, ми писали, що на засіданнях Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглядалися питання про допуск кандидатів до участі у конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

Також нам стало відомо, що ВККС ухвалила рішення про допуск кандидатів до участі у конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Апеляційної палати IP-суду.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді