Позов Насірова до Петренка: Окружний адмінсуд призначив підготовче засідання

12:40, 5 апреля 2019
Підготовче засідання відбудеться 17 травня.
Позов Насірова до Петренка: Окружний адмінсуд призначив підготовче засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження і призначив на 17 травня підготовче засідання у справі за позовом Романа Насірова до міністра юстиції України Павла Петренка щодо організації виконання міністром запиту Шевченківського районного суду Києва про накладення арешту на грошові кошти позивача, що знаходяться поза межами України.

Нагадаємо, до Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов Р. Насірова, де він просить суд визнати протиправними дії міністра юстиції України П. Петренка з організації виконання запиту Шевченківського районного суду Києва на підставі Конвенції Ради Європи про відмивання, пошук, арешт та конфіскацію доходів, отриманих злочинним шляхом.

Окрім цього, позивач просить зобов’язати відповідача утриматись від направлення до компетентного органу Королівства Великої Британії та Північної Ірландії запиту Шевченківського районного суду Києва про міжнародну правову допомогу згідно з листом цього суду до міністра юстиції України П. Петренка.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адмінсуд відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Сергія Капліна про оскарження газової постанови Кабінету міністрів.

Також стало відомо, що в Окружному адмінсуді Києва продовжують оскаржувати повноваження членів ВККСУ.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва