ВККС відрядила двох суддів до іншого суду

15:23, 13 сентября 2019
Комісія вирішила внести до ВРП подання з рекомендацією про продовження строку відрядження суддів на шість місяців для здійснення правосуддя.
ВККС відрядила двох суддів до іншого суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні палати з питань добору і публічної служби суддів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яке відбулося 13 вересня, розглядалося питання щодо продовження строку відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя. Про це повідомляє офіційний сайт ВККС.

«У зв’язку з виявленням надмірного рівня судового навантаження в суді або через неможливість здійснення правосуддя Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про продовження строку відрядження на шість місяців (у межах загального річного строку) для здійснення правосуддя стосовно:

- судді Мар’їнського районного суду Донецької області Медведського Максима Дмитровича до Києво-Святошинського районного суду Київської області;

- судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Польської Мирослави Василівни до Яремчанського міського суду Івано-Франківської області», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що парламент ухвалив судову реформу Зеленського в першому читанні.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська