Конкурс на посади начальників та заступників начальників ТУ ДСА: оприлюднили результати

12:14, 26 сентября 2019
Конкурс було проведено 19-20 та 24 вересня.
Конкурс на посади начальників та заступників начальників ТУ ДСА: оприлюднили результати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У ДСА України оприлюднено результати конкурсу на вакантні посади начальників та заступників начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України. Про це повідомляє офіційний сайт ДСА.

На конкурс, відповідно до наказів ДСА України №847 від 30.08.2019 «Про оголошення конкурсу на вакантні посади начальників та заступників начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України» та №851 від 02.09.2019 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області», було винесено вакантні посади начальників ТУ ДСА України у Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській областях та заступника начальника на Донеччині та Херсонщині.

Конкурс було проведено конкурсною комісією ДСА України на вакантні посади державної служби категорій «Б» і «В» ДСА України та категорії «Б» — керівників територіальних управлінь та їх заступників, керівників апаратів апеляційних судів та їх заступників 19-20 та 24 вересня (співбесіда) 2019 року.

За результатами конкурсу конкурсною комісією було визначено переможців конкурсу на вакантні посади державної служби категорії «Б», а саме:

За результатами розв’язання ситуаційних завдань кандидат на вакантну посаду заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області (оголошення №160255) Плахотнюк Сергій Олександрович не був допущений до наступного етапу конкурсу.

Оскільки на зазначену посаду подав документи один кандидат, то у зв’язку з цим конкурс на вакантну посаду заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області вважається завершеним після другого етапу конкурсу.

На вакантну посаду заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області (оголошення №160256) не подав документи жоден з кандидатів. Отже, конкурс вважається таким, що не відбувся.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про роль ДСА та ВРП щодо не запуску роботи ЄСІТС в Україні.

Крім того, раніше Державна судова адміністрація України оголошувала конкурс на заміщення посад начальників та заступників начальників територіальних управлінь у 5 областях України. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва