Морив сина голодом: у справі депутата з’явилися нові подробиці

14:11, 26 сентября 2019
Горе-батька зобов’язали два місяці носити електронний браслет.
Морив сина голодом: у справі депутата з’явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Депутата Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області Олександра Мольченка, який морив власного сина голодом, звільнили з-під варти. Про це повідомляє прес-служба Кропивницького апеляційного суду.

Натомість горе-батька зобов’язали два місяці носити електронний браслет.

Відомо, що сім’ю депутата обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 15, пунктами 2, 4, 12 частини 2 статті 115 КК України, а саме у вчиненні незакінченого замаху на вбивство власної дитини.

Обвинувачений та його захисник наполягали на запобіжному заході, який не пов’язаний з триманням під вартою, вказуючи на стан здоров’я Мольченка, а також на відсутність доведених ризиків, передбачених статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України.

Колегія суддів апеляційну скаргу обвинуваченого задовольнила частково.

Нагалаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутат Олександр Мольченко морив голодом власного 4-річного сина. Хлопчик важив усього 7 кілограмів. Інцидент стався влітку 2018 року в Новоукраїнці. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження, і тепер Мольченку може загрожувати довічне.

Також ми писали, що Кропивницький апеляційний суд відмовив у задоволенні клопотання захисту депутата Новоукраїнського райради Олександра Мольченка про зміну запобіжного заходу.

Крім того, трьох дочок подружжя Мольченків забрали в дитячу обласну лікарню через низьку вагу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва