ССО взяла під охорону Івано-Франківський окружний адмінсуд

15:17, 29 ноября 2019
Служба судової охорони з 29 листопада охоронятиме Івано-Франківський окружний адмінсуд.
ССО взяла під охорону Івано-Франківський окружний адмінсуд
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 листопада приміщення Івано-Франківського окружного адміністративного суду офіційно взято під охорону територіальним управлінням Служби судової охорони. Про це повідомляє прес-служба суду.

З вітальним словом на відкритті виступив голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Могила Андрій Богданович.

«Для нас це дуже важлива подія. Служба судової охорони є складовою частиною судової влади України. Я впевнений, що всі покладені на вас завдання, будуть виконані в повному обсязі. Зі свого боку обіцяємо створити всі належні умови для максимальної співпраці між судом та Службою судової охорони. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною в плані охорони наших працівників і відвідувачів суду», — сказав голова суду.

Очільник територіального управління Прикарпаття полковник Андрій Маланій провів для службовців інструктаж та дав чіткі настанови для якісного та сумлінного ведення охоронної діяльності.

Пропуск осіб в приміщення суду здійснюється відповідно до Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання порядку в них, затвердженого рішенням Вищої ради юстиції від 26 грудня 2016 року.

Так, згідно цього порядку з метою ідентифікації осіб, які прибули до суду, інших органів та установ системи правосуддя, їх пропуск здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Служба судової охорони забезпечує безпеку вже в 43 судових установах.

Також повідомлялося, що  ССО взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Ще  ССО охоронятиме перший суд на Полтавщині.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва