ССО взяла під охорону перший суд на Полтавщині

17:58, 20 ноября 2019
Голова Полтавського апеляційного суду Сергій Гальонкін зазначив, що подія є визначною для суддів області.
ССО взяла під охорону перший суд на Полтавщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 20 листопада, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області вперше заступили на службу з охорони Полтавського апеляційного суду. Про це інформує прес-служба ССО.

Зазначається, що це перший об’єкт судової влади Полтавщини, який перейшов під охорону Служби судової охорони.

Голова Полтавського апеляційного суду Сергій Гальонкін зазначив, що сьогоднішня подія є визначною для суддів області, адже безпека приміщень судів, суддів, працівників апаратів та відвідувачів судів є однією з гарантій забезпечення незалежності судового процесу.

Співробітники Служби отримали настанови професійно охороняти права і свободи людей від начальника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковника Служби судової охорони Олександра Аленіна, начальника управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації центрального органу управління Служби полковника Служби судової охорони Володимира Євграфова.

Сьогодні ж співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області розпочали стажування з охорони й забезпечення безпеки приміщень Обухівського районного суду.

Командир підрозділу охорони цього Територіального управління підполковник Служби судової охорони Олег Поліщук провів для співробітників Служби вступний інструктаж і побажав гідно та сумлінно виконувати свої професійні обов’язки.

«Вже до кінця листопада Обухівський районний суд перейде під охорону Територіального управління Служби судової охорони», — повідомив Олег Поліщук.

Тимчасом керівник апарату Обухівського районного суду Олена Личак висловила сподівання, що відтепер усі, хто перебуватиме в судовій установі, будуть у цілковитій безпеці.

Також сьогодні співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області прийняли під самостійну охорону Жмеринський міськрайонний та Немирівський районний суди.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, коли ССО візьме під охорону всі органи та установи системи правосуддя і сформує спецназ.

Також нам стало відомо, що 19 листопада на Вінниччині територіальне управління Служби судової охорони прийняло під свою охорону Козятинський міськрайонний суд та Калинівський районний суд.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області