ССО взяла під охорону два суди на Вінниччині

13:20, 20 ноября 2019
Служба судової охорони поступово бере під свою охорону судові установи в регіонах України.
ССО взяла під охорону два суди на Вінниччині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 19 листопада, на Вінниччині територіальне управління Служби судової охорони прийняло під свою охорону Козятинський міськрайонний суд та Калинівський районний суд. Про це повідомляє прес-служба ССО.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус запевнив голову Козятинського міжрайонного суду Валерія Сєчка, що співробітники Служби є професіоналами своєї справи й готові забезпечувати особисту безпеку як суддів, так і всіх учасників судових процесів.

У Рівному співробітники Служби судової охорони розпочали стажування в міському Апеляційному суді з подальшим забезпеченням безпеки цієї установи. Це перше приміщення суду в Рівному, яке невдовзі повністю перейде під цілодобову охорону Територіального управління Служби судової охорони.

Задля якісного виконання своїх обов’язків впродовж перших кількох днів співробітники відпрацьовуватимуть можливі сценарії несення служби разом із військовослужбовцями Національної гвардії України, які вже мають практичний досвід.

«Наразі вашим головним завданням є перейняти якомога більше досвіду від ваших колег-військовослужбовців НГУ, адже під час форс-мажорних обставин ми маємо діяти чітко, злагоджено та впевнено», — наголосив заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області Андрій Семків.

Також співробітники територіального  управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області розпочали стажування в обласному Господарському суді з подальшим взяттям суду під охорону.

Керівництво територіального  управління  Служби  судової охорони у Івано-Франківській  області запевнило голову суду Марину Шіляк, що співробітники Служби якісно підготовлені до виконання завдань з охорони та підтримання громадського порядку в суді, забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Цього ж дня 13 співробітників територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області склали Присягу й були відряджені до Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони для проходження первинної професійної підготовки.

По завершенні навчання співробітники Служби забезпечуватимуть безпеку судових установ міста Ужгорода.

За сталою традицією, співробітники Служби судової охорони кожного територіального управління вручали квіти всім присутнім у судових установах жінкам.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, коли ССО візьме під охорону всі органи та установи системи правосуддя і сформує спецназ.

Також нам стало відомо, що Служба судової охорони планує продовжити стрімку розбудову.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду