Електронний суд: підписано Меморандум щодо розвитку інформаційних технологій у сфері правосуддя

13:40, 21 июля 2020
Найближчим часом фахівці компанії «YouControl» долучаться до активного тестування та популяризації сервісів «Електронного суду».
Електронний суд: підписано Меморандум щодо розвитку інформаційних технологій у сфері правосуддя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ДП ІСС «Електронний суд» повідомило, що між державним підприємством «Центр судових сервісів», яке відповідає за підтримку роботи відомої системи «Електроний суд», та компанією «YouControl» підписано Меморандум про співпрацю в напрямку спільного розвитку відкритих даних та інформаційних технологій у сфері правосуддя. Відповідна заява з’явилась на офіційній сторінці ДП у Facebook.

Як повідомила директорка ДП «Центр судових сервісів» Олена Нетишенська: «Ми намагаємося в своїй роботі швидко реагувати на запити та зауваження користувачів, - це один з наших першочергових пріоритетів. Впевнена, що дії з реалізації цього Меморандуму будуть вельми корисними не тільки для сторін, але і для усіх користувачів системи «Електронний суд!»

«Впевнені, що така співпраця матиме позитивний вплив на розвиток Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, ситуацію з доступом до правосуддя в Україні і підвищення його якості. YouControl, як провідний сервіс із аналізу контрагентів, зацікавлений у процесах прозорого судочинства і подальшого розвитку відкритих даних у цій сфері», — прокоментував заступник директора компанії «YouControl» Данило Глоба.

Довідково: YouControl — аналітична система на основі відкритих даних, що з понад 100 джерел формує повне досьє на кожну компанію України, відстежує зміни та візуалізує зв’язки. Надає інформацію про компанії ЄС та Великобританії. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну на час запиту інформацію про компанію, ФОП або фізичну особу.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що голова ДСА розповів, які проблеми виникли при створенні ЄСІТС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси