Новопризначені в Сумах судді отримали свої перші справи

14:05, 30 июля 2020
Новопризначені судді Зарічного райсуду отримали свої перші справи, розподілені автоматизованою системою документообігу суду.
Новопризначені в Сумах судді отримали свої перші справи
Фото: zr.su.court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 липня 2020 року новопризначені судді Зарічного районного суду міста Суми, Оксана Ніколаєнко та Альона Северинова, урочисто склали присягу судді та набули повноважень для здійснення судочинства. Про це повідомляє прес-служба суду.

Так, 29 липня 2020 року вони отримали свої перші справи, розподілені автоматизованою системою документообігу суду: Оксана Ніколаєнко отримала 16 справ, Альона Северинова – 18. Усього ж цього дня до суду надійшло 65 цивільних справ.

«Як бачимо, навантаження на суддів суду є значним, середня кількість справ та матеріалів, що перебували на розгляді у І півріччі 2020 року у одного судді – 777. Проте судом вживаються усі засоби для найшвидшого розгляду справ», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що новопризначені судді здійснюватимуть правосуддя з новими нагрудними знаками.

Також Президент України Володимир Зеленський наголошує, що у своїй щоденній роботі судді мають бути об’єктивними, незалежними та чесними. Про це він заявив під час урочистої церемонії складення присяги суддями, призначеними на посади, передає пресслужба глави держави.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде