ВРП співпрацюватиме з одеським університетом

14:50, 14 сентября 2020
Вища рада правосуддя продовжує розширювати географію наукової співпраці з вітчизняними університетами.
ВРП співпрацюватиме з одеським університетом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

11 вересня з ініціативи Вищої ради правосуддя було підписано Меморандум про співробітництво між ВРП та Одеським національним університетом імені І.І. Мечникова. З боку ВРП документ підписав заступник Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький, з боку університету – ректор ОНУ імені І.І. Мечникова Ігор Коваль та декан економіко-правового факультету Вячеслав Труба, передає офіційний сайт ВРП.

Меморандум про співробітництво передбачає правову основу для встановлення та розвитку довгострокових відносин між установами з метою активізації професійної взаємодії та практичного співробітництва у сфері аналізу законодавства, що стосується судової влади, реалізації спільних науково-правових заходів, спрямованих на обговорення актуальних питань правозастосування, та обміну досвідом.

У межах співпраці сторони домовилися про проходження студентами, аспірантами, докторантами та науково-педагогічними працівниками навчальної, науково-дослідної та переддипломної практики у Вищій раді правосуддя, сприяння з боку представників ВРП у зборі матеріалів співробітниками та студентами університету для підготовки наукових робіт.

Планується, що члени Вищої ради правосуддя братимуть участь у навчальному процесі економіко-правового факультету ОНУ імені І.І. Мечникова.

Цього дня був підписаний і Меморандум про співробітництво між ВРП та Національним університетом «Одеська юридична академія».

Як повідомлялось, 9 липня 2020 року Вища рада правосуддя підписала Меморандум про співробітництво з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Міністерство освіти затвердило новий стандарт вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» для магістрів, який вводиться вже в 2020 році.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва