У Касаційному цивільному суді Верховного Суду обрали представників до Великої Палати ВС

21:24, 3 декабря 2020
У суддів касаційних судів у складі ВС, обраних до Великої Палати ВС у грудні 2017 року, закінчується трирічний строк повноважень.
У Касаційному цивільному суді Верховного Суду обрали представників до Великої Палати ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

3 грудня 2020 року у Касаційному цивільному суді у складі Верховного Суду відбулися збори суддів щодо обрання представників до Великої Палати Верховного Суду. Про це повідомляє пресслужба ВС.

У результаті таємного голосування до Великої Палати ВС обрані строком на три роки судді КЦС ВС Олена Ситнік, Дмитро Гудима та Світлана Штелик.

У суддів касаційних судів у складі ВС, обраних до Великої Палати ВС у грудні 2017 року, закінчується трирічний строк повноважень, передбачений Законом України «Про судоустрій і статус суддів».

Нагадаємо, 26 листопада 2020 року у Касаційному адміністративному суді у складі ВС відбулися збори суддів щодо обрання представників до Великої Палати. У результаті таємного голосування до Великої Палати ВС обрані строком на три роки судді КАС Олександр Золотніков, Всеволод Князєв та Олександр Прокопенко.

30 листопада збори суддів Касаційного господарського суду у складі ВС обрали до Великої Палати ВС Лілію Катеринчук, Ларису Рогач, Ігоря Ткача та Костянтина Пілкова.

Цього ж дня відбулися збори суддів Касаційного кримінального суду у складі ВС, на яких обрали до ВП ВС чотирьох суддів: Володимира Британчука, Ірину Григорʼєву, Галину Крет та Леоніда Лобойка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду