Перевірка декларації Труби: прокуратура Києва виступила із заявою

14:49, 22 октября 2018
В прокуратурі повідомили, що не ініціювали перевірку декларації голови ГБР.
Перевірка декларації Труби: прокуратура Києва виступила із заявою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратури міста Києва скорегувала інформацію НАЗК повідомлення про початок повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань Романа Труби, повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що у вересні 2018 року до столичної прокуратури надійшло звернення від фізичної особи щодо перевірки способу життя керівника ДБР Р. Труби.

«За результатом розгляду вказаного звернення достатніх даних для внесення відомостей до ЄРДР встановлено не було. У зв’язку із цим, відповідно до закону, зазначене звернення було перенаправлено листом до НАЗК за належністю, як до компетентного органу, який уповноважений розглядати та надавати відповіді з цих питань.

Зважаючи на викладене, інформація про те, що прокуратура міста Києва є ініціатором повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань є неточною, оскільки вказаний лист не може бути підставою для проведення такої перевірки», - повідомили у прокуратурі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Національне агентство з питань запобігання корупції розпочне повну перевірку декларацій, зокрема поданої директором Державного бюро розслідувань Романом Трубою.

Також нам стало відомо, що керівники структурних підрозділів територіальних управлінь ГБР проходять перевірки на поліграфі і найближчим часом будуть призначені на посади.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки