У Києві затримали аферистів, які продавали об’єкти нерухомості

17:01, 23 октября 2018
Усього вони хотіли продати три будинки.
У Києві затримали аферистів, які продавали об’єкти нерухомості
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі СУ ГУНП в м. Києві затримали 4 осіб під час спроби незаконно реалізувати три об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власності приватних осіб та територіальної громади міста Києва, передає прес-служба столичної прокуратури.

Встановлено, що зловмисники, використовуючи підроблені документи, зареєстрували на себе право власності на об’єкти нежитлового фонду в центральній частині міста Києва, а саме за адресами: алея Героїв Небесної Сотні, проспект Голосіївський та вул. В. Васильківська в місті Києві загальною площею близько 700 кв.м.

Учасники злочинної групи були затримані на гарячому у приміщенні нотаріуса у Дарницькому районі міста Києва при спробі продати громадянину вказані об'єкти нерухомості за 300 тис. доларів США.

Наразі затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст.190 КК України та обрано запобіжні заходи. Відносно трьох осіб, які виступали продавцями вказаного майна, обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, а відносно організатора вказаного злочину — у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави.

Наразі вирішується питання щодо внесення апеляційних скарг на ухвали слідчого судді про обрання запобіжних заходів у зв'язку з їх м'якістю.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронці Оболонського управління поліції, отримавши оперативну інформацію, провели санкціонований обшук в квартирі киянина, де були вилучені документи і відбитки печаток, граната, пістолет, а також наркотичні речовини.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області