Стало нудно: на Дніпропетровщині студенти побили безхатників, є загиблий

18:39, 23 октября 2018
Молодикам повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.
Стало нудно: на Дніпропетровщині студенти побили безхатників, є загиблий
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Павлоградською місцевою прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно двох громадян за скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст.15 ч.2 ст.115, ч.2 ст.115 та ч.2 ст.121 КК України, передає прес-служба відомства.

Встановлено, що 14 жовтня поточного року у місті Павлограді 20-річний студент разом з 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Відчуваючи нудьгу, молодики вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання.

Так, під виглядом працівників поліції зловмисники прийшли на територію раніше діючої медико-санітарної частини та вимагали від безхатченків повернути начебто незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян «правоохоронцями».

Усвідомлюючи протиправність своїх дій, молодики нанесли трьом чоловікам численні удари ногами по тілу, спричинивши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від травм один з потерпілих помер у лікарні.

Наразі студентам повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на території кладовища села Троїцького Біляївського району виявили труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 72-річний колишній вчитель математики, який проживав в тому ж районі.

Крім того, в Івано-Франківську невідомі побили помічника депутата обласної ради. Про це повідомив брат потерпілого.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України