Напад на Гнапа полтавських «тітушок»: з'явилися нові подробиці

06:00, 24 октября 2018
Нападників можуть посадити на 4 роки.
Напад на Гнапа полтавських «тітушок»: з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Перед сесією Полтавської обласної ради, яка відбувалася 19-го жовтня у селищі Шишаки, колишнього журналіста, а зараз – кандидата у Президенти – Дмитра Гнапа облили нечистотами із відра невідомі особи. Сам Гнап одразу написав про це на своїй Фейсбук-сторінці:

«Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот. Депутати забарикадувалися в середині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти. Не перемикайтесь)»

Незважаючи на інцидент із нечистотами, Гнап таки пройшов до зали засідань і під час голосування за газові питання назвав депутатів облради «зрадниками».

А вже після сесії, 22-го жовтня, на сайті прокуратури Полтавської області з’явилася інформація про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про кримінальне правопорушення за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Прокуратура взяла розслідування у провадженні під свій контроль і обіцяє добитися притягнення винних до відповідальності. За подібне правопорушення максимальна санкція – до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що засудженого за вбивство підлітка злочинця випустили на свободу через брак вільних місць в колонії міста Луцька Волинської області. За словами чиновника, родичі убитого зустріли зловмисника просто на вулиці, після чого почали вимагати пояснень від поліції, де їм і розповіли про причини того, що сталося.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді